Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!

Spannende en drukke tijden breken aan en jullie willen alles tot in de puntjes geregeld hebben. En dus ook de trouwfotograaf! Willen jullie ontspannen en mooi op de foto tijdens deze bijzondere dag? Dan ben ik jullie fotograaf!


Met veel liefde en geduld leg ik jullie dag vast. Als fotograaf acteer ik op de achtergrond en zorg ik dat alle bijzondere momenten in beeld worden gebracht. Indien nodig, help ik jullie met het poseren om net het perfecte plaatje te vangen. Dit gebeurt altijd op een natuurlijke en relaxte manier.

Mijn style is het beste te omschrijven als spontaan, licht, dromerig, romantisch en vol emotie. Daarnaast zoek ik het mooiste natuurlijke licht en gebruik frisse kleuren in mijn nabewerking.


Om mijn style het beste tot zijn recht te laten komen krijgen jullie kleine opdrachtjes en door met jullie te praten ontstaan deze prachtige foto’s. Jullie zullen stralen op de foto, zonder dat het voelt als of je stijf aan het poseren bent.


Meer weten over mijn pakketten en prijzen?

Download snel  de gratis informatiegids.

Er is altijd een pakket die bij jou past! Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we jullie voorkeuren door en volgt er een offerte op maat. In de informatiegids vertel ik hier meer over. Download hem snel! Hieronder alvast twee voorbeeld pakketten. En plan snel jullie kennismakingsgesprek in!

€ 1295,00

6 uur fotografie
minimaal 200 foto’s
extra selectie in zwart-wit
basicalbum 20×20 cm
foto’s geleverd op USB
preview binnen 48 uur
reiskosten binnen Nederland

 

€ 2495,00 

2 fotografen aanwezig

12 uur fotografie
minimaal 400 foto’s
extra selectie in zwart-wit
luxe album 30×30
foto’s geleverd op USB
preview binnen 48 uur
reiskosten binnen Nederland

GRATIS LOVESHOOT

"Chantal heeft ook onze trouwdag mogen fotograferen. Zeer professioneel en weet altijd een hoek te vinden voor het perfecte plaatje! Een echte topper. Al met al zeer tevreden!"
Melanie & Vincent
"Chantal heeft van onze bruiloft een prachtige fotoreportage gemaakt. Wij vonden de samenwerking met Chantal erg fijn! Ze denkt graag met je mee. Staat open voor ideeën. Maar maakt vooral prachtige foto's. Wij kijken met een zeer tevreden gevoel terug naar onze fantastische foto's van onze speciale dag."
Manon & Tom
error: Do not copy - Copyright Chantal ter Reehorst Fotografie - Do not copy