Schoolfotografie

 

 

Op zoek naar een nieuwe schoolfotograaf? Neem dan snel contact op!!

 

 

Mijn uitdaging is om voor kinderen een beleving te creëren, ze op hun gemak te laten voelen waardoor ze 100% zichzelf kunnen zijn. Op de foto gaan is tenslotte een feestje! Met een beetje mazzel en teamwork komt er een unieke foto voor papa en mama uitrollen. Capture your memories is daarom ook mijn motto!! Nieuwsgierig geworden? Ik kom graag bij jullie langs voor een kennismakingsgesprek zodat jullie zien wie Chantal is en kan ik mijn werk laten zien.

Dus zijn jullie op zoek naar een fotograaf die voor alle kinderen een belevenis creëert, engelengeduld heeft, zelf mama is, ervaring heeft in zowel school- als kinderdagverblijffotografie, uit de regio komt, contact maakt met een kind en de tijd neemt zodat de kinderen zich op hun gemak voelen? Dan ben ik de fotograaf die jullie zoeken!

 

Memories by Chantal werkt samen met een professioneel fotodruk bedrijf. Ook onze webwinkel om de schoolfoto’s te bestellen gaat via een externe pagina. Klik op de button om door gelinkt te worden naar de webwinkel.

error: Do not copy - Copyright Chantal ter Reehorst Fotografie - Do not copy