Negen maanden lang kijk je uit naar het moment dat je baby er eindelijk is. Een tijd waarin je (hopelijk) op een roze wolk zit, maar ook een tijd die heel snel weer voorbij gaat. Je zal merken dat je baby straks heel snel groeit en dat het hele ieniminie er snel weer af is. Hoe bijzonder zal het zijn om van deze prille periode prachtige foto’s te hebben.

Voor nu en voor later. 

BOEK meteen je newborn reportage of plan meteen een kennismaking in via plannen! Eerst nog meer informatie? Druk snel op de infotmatie knop. 

Laat mij deze tijd voor jullie bevriezen om een herinnering voor altijd te vangen!

Wist je dat?

♥ Je een newbornreportage het beste kan plannen tijdens je zwangerschap. 

♥ Een foto van de reportage ook kan gebruiken op het geboortekaartje.

♥ De setting altijd neutraal en licht van kleur zijn in combinatie met zachte pasteltinten. 

♥ In de studio diverse kleding aanwezig zijn. Ook diverse jurken voor mama. 

♥ Altijd een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek, waarin we al jou wensen doorspreken.

♥ Bij het boeken van zowel een newborn als zwangerschapsreportage ontvang je ALTIJD 25% korting op je zwangerschapsreportage.

♥ Je standaard een mooi verrassingsalbum van 15×15 cm ontvangt van de reportage. 

♥ Je standaard 10 digitale foto’s ontvangt van de reportage. 

♥ Een reportage al te boeken is vanaf € 299,00.

♥ Boek je ook een zwangerschapsshoot, dan ontvang je 10% korting op je newbornreportage!!

 

Newborn time!

Yes! Eindelijk is het dan zo ver! De datum staat vast en wat kun je nu nog zelf doen. Mijn advies is om vooral rustig te blijven, geen stress! Het is misschien wel jullie eerste uitje met de auto naar mijn studio of sowieso de eerste keer dat ieder lid van de familie aangekleed en netjes moet zijn. Echt geen stress. Leg alles de dag ervoor alvast klaar en go with the flow. Voorafgaand hebben we de hele reportage al samen doorgenomen en ik weet precies wat jullie willen. Don’t worry!

 

De newbornreportage zal veel indrukken achterlaten bij jullie baby. Dus plan op de deze dag niets anders dan de newbornreportage zelf. 

 

Maar bovenal geniet van deze mooie mijlpijl! En laat mij er een mooie herrinering van maken ♥

"Chantal heeft onze newborn shoot verzorgd. Niet alleen zijn de foto's boven verwachting, maar ook het verloop van de shoot. Wat een engelengeduld! Broertjes die niet op de foto willen, een baby met krampjes... Chantal draait haar hand er niet voor om. Ze neemt alle tijd en laat zich niet gek maken. Fijn contact, snelle service. Kortom wij kunnen niet anders dan Chantal aanraden!"
Debby
error: Do not copy - Copyright Chantal ter Reehorst Fotografie - Do not copy