Kind en familie

EEN FOTOSHOOT

Is er bij jullie binnen het gezin ook altijd iemand die nooit op de foto staat? Tijd dus voor super leuke gezinsfoto’s te laten maken. Stijf poseren voor de camera doen we niet. Ontspannen, gezellig en gewoon jezelf zijn. Een portret fotoshoot is te boeken vanaf 3 maanden. Een portret fotoshoot is voor maximaal 5 personen. Meer personen? Geen probleem! Ik reken dan een meerprijs, afhankelijk van de hoeveel extra personen.

OP LOCATIE OF IN MIJN KNUSSE HUISSTUDIO?

Een portret fotoshoot kan zowel op een mooie locatie plaatst vinden of in de studio bij mij thuis. Dit is helemaal naar wens wat jullie het mooiste vinden en graag willen. De locatie kunnen wij samen uitzoeken hier kunnen kindjes lekker helemaal zichzelf zijn en los gaan. Een gezellige en leuke portret fotoshoot.

PUUR, STOER, SPONTAAN,  EN VOLLEDIG ZICHZELF

Wanneer je kindjes op de foto gaan, verloopt dit geheel spontaan. Kinderen hebben een korte spanningsboog en willen vaak net dat niet doen wat jij graag wel wilt. Maar het is juist het mooiste als ze zo heerlijk zichzelf zijn. Het is geheel mijn taak om er wat moois van te maken.

BEN JE OVERTUIGD EN WIL JE RESERVEREN?

Krijg geen spijt en boek op tijd! Ik ben vaak ver vooruit vol geboekt en zou het ontzettend vervelend vinden als ik geen mooie foto’s voor jullie zou kunnen maken omdat we er niet op tijd bij zijn. Dus wacht niet te lang ♥

Reserveer nu hier!


Tarieven

BASISPRIJS VOOR IEDERE KIND EN/OF GEZINDSSHOOT

(max 5 personen)

€ 175,00*

Bij Memories by Chantal betaal je direct bij het reserveren de opnamekosten van je fotoshoot. Deze kosten staan voor de tijd, gebruik materiaal, kennis, creativiteit, album en service van Memories by Chantal. De prijs van mijn fotoshoots is 5 digitale foto’s naar keuze!

Binnen twee weken na de fotoshoot kunnen de foto’s worden uitgezocht in een online galerij. ♥ 


MAAK JE REPORTAGE TASTBAAR!

Geheel vrijblijvend kun je ook kiezen voor een van mijn samengestelde pakketten. Tijdens de bestelsessie kun je aangeven wat je wilt en zal ik mijn producten en pakketten presenteren.

Capture your memories

Wil je graag meer digitale foto’s uitkiezen dan er in je gekozen pakket zitten? Dat kan! Extra digitale bestanden kosten € 15,00 per foto.  

error: Do not copy - Copyright Chantal ter Reehorst Fotografie - Do not copy