Familie minireportage

Voor mij hoeft een goed portret niet de perfecte pose of de schattigste glimlach te zijn. Het draait allemaal om het vastleggen van echte momenten, emoties en reacties. Kijkend hoe snel mijn eigen kinderen groeien en blijven veranderen, ben ik me er zo van bewust hoe gemakkelijk het is om de mooie momenten van het dagelijks leven te vergeten. 

 

Fotografie is mijn passie en de liefde voor tastbare herinneringen. Mijn missie is om in een fractie van een seconde de tijd te laten bevriezen en voor altijd momenten van vreugde, verwondering, geluk en goede humor te kunnen vastleggen: alle ontelbare emoties die een familieband vormen. Ik geloof dat ik de sleutel kan zijn tot een herinnering en ons terug kan voeren naar een tijd, plaats, persoon en een gevoel. Geweldige foto’s herinneren jou eraan hoe de dingen waren en laten ons waarderen hoe de dingen nu zijn. Daarom ook mijn slogan “Capture your memories”.

 

Mijn doel is om mooie, spontane eerlijke foto’s te creëren die je voor altijd kunt koesteren!

 

Boek nu je familie minireportage en ik zorg dat elke stap een ongeëvenaarde ervaring zal zijn.

Actieprijs  € 149,00

Inclusief 5 digitale bestanden 

Datum in overleg

Je betaalt direct bij het reserveren van je reportage. Deze kosten staan voor de tijd, gebruik materiaal, kennis, creativiteit en service. Binnen drie weken na de reportage ontvangen je van mij een link naar een online galerij met alle bewerkte foto’s. ♥

 

MIJN STIJL

Mijn stijl is het beste te omschrijven als spontaan, licht, dromerig, romantisch en vol emotie. Daarnaast zoek ik het mooiste natuurlijke licht en gebruik ik frisse kleuren in mijn nabewerking.

 

WERKWIJZE

Om mijn stijl het beste tot zijn recht te laten komen krijg je kleine opdrachtjes en door met je te praten ontstaan deze prachtige spontane foto’s. Je zult stralen op de foto, zonder dat het voelt als of je stijf aan het poseren bent.

WAT KUN JE VERWACHTEN

Als mama van drie kinderen weet ik dat je als mama best gespannen kan zijn voor een fotoreportage met je kinderen. Je wilt tenslotte dat alles perfect verloopt. Geloof me, kinderen doen altijd net iets anders. Wees gerust en geniet van dit bijzondere moment. Door mijn ervaring en expertise weet ik dat het altijd goed komt! Ik neem alle tijd voor jullie, zo kunnen jullie je op je gemak voelen en zorg ik dat deze familiereportage een ongeëvenaarde ervaring zal zijn. Ik sta garant voor geweldige foto’s die jou herinneren aan hoe de dingen waren en laten ons waarderen hoe de dingen nu zijn. Daarom ook mijn slogan “Capture your memories”.

 

WAT MOET IK MEENEMEN?

Je hoeft in principe niets mee te nemen. We gebruiken de locatie als decor voor de prachtige foto’s. Bij hele kleine kinderen adviseer ik wel om een extra setje kleding mee te nemen voor als ze vallen. Ook kan het handig zijn om voor de aller kleinsten een kleed mee te brengen. Voor de rest hoef je alleen een goede dosis humor mee te nemen.

Plan snel je mini familiereporage!

Helemaal enthousiast geworden en geïnteresseerd in een de minireportage voor je gezin? Vul dan snel het contactformulier en ik neem snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk mag je ook altijd naar mij bellen of appen als je dit fijner vindt. 

 

Bij je boeking ontvang je van mij een handige brochure met alle informatie en tips voor een succesvolle familiereportage!!

U ontvangt de bevestiging via de e-mail. Soms komt mijn mail in jouw SPAMfilter terecht. Dus check deze ook. Geen reactie van mij binnen 5 werkdagen? Neem dan contact met mij op!
HI! IK BEN CHANTAL
 

Mama van drie prachtige prachtige en ondernemende kids, een perfectionist, betrokken, vriendelijk, altijd in voor een praatje, creatief met een passie voor fotografie om voor jou en je gezin de tijd stil te zetten.

 

Het is mijn gave om mensen snel op hun gemak te laten voelen, waardoor er altijd een unieke foto uit komt rollen. Geen reportage is hetzelfde, iedereen is uniek en verdiend deze aandacht van mij. Bij mij ontvang je een uitzonderlijke service in elke fase van jullie verhaal. Vanaf het eerste telefoontje tot de laatste zorgvuldige levering van jouw foto’s, doe ik er alles aan om een belevenis te geven. Deze toewijding en aandacht voor detail betekent dat veel gezinnen terugkeren naarmate hun kinderen ouder worden. 

 

Ik ben gespecialiseerd familiefotograaf voor newborns, baby’s, cakesmashes, kinderen en families.

error: Do not copy - Copyright Chantal ter Reehorst Fotografie - Do not copy