Smash en splash

Hoera bijna 1 jaar!

Een hele mijlpijl! Hoe leuk is het om deze mijlpijl alvast te vieren in mijn studio. Lekker kliederen en smullen van de taart, vieze handjes en voetjes. Voordat je kindje gaat smullen van de taart is er tijd voor een minishoot. Natuurlijk hopen we erop dat je kindje de taart helemaal kapot smasht en zelf helemaal onder de taart zit. Geen probleem, want na de taart komt de splash!! Lekker spetteren in een uniek badje speciaal voor deze kleintjes. Alle kindjes vinden dit geweldig en maakt het plaatje compleet.  

 

We maken er samen een feestje van, niets is te gek voor mij. Al moet ik op mijn kop staan en gekkenbekken trekken een feest wordt het! Een cakesmash staat bij Fotostudio Chantal garant voor onvergetelijke foto’s van de eerste verjaardag van je kindje. En hoe leuk is het om deze foto’s te gebruiken voor de uitnodigingen van de 1e verjaardag! Wist je al dat ik altijd een uitnodigingsontwerp toevoeg aan de galerij?  

 

Een cakesmash in de typische Chantal stijl. Nu hoor ik je denken, wat is dit? Dit is een rustige achtergrond met neutrale kleuren en een prachtige taart. Je kindje staat volledig centraal, niet de attributen of schreeuwende kleuren op de achtergrond.

 

Smash en splash staat garant voor plezier, unieke foto’s, een volle buik en weer een schoon kindje mee naar huis!

 

Boek snel de smash en splash voor je kindje! En ontvang bij de boeking een handige informatiegids vol tips en informatie over de reportage!

Smash en Splash

taart en ballonnen

inclusief 15 digitale bestanden 

Een verrassingsalbum cadeau van 15×15 cm

binnen 2 weken een online galerij om de foto’s uit te zoeken

preview binnen 24 uur via SocialMedia

♥♥

€299,00

Wist je dat?

♥ Je een smash het beste kan plannen als je kleintje rond de 10 maanden oud is. 

♥ Een foto van de smash perfect is voor de verjaardagsuitnodiging.

♥ De setting van de smash neutraal en licht van kleur is.

♥ Dat er zowel voor jongetjes als meisjes diverse kleding aanwezig is in de studio?

♥ Dat je de taart ook in verschillende pasteltinten kunt samenstellen?

♥ Het ook mogelijk is om iets anders te kiezen dan een taart. Denk bijvoorbeeld aan een mooie ballon, fruit of een donut. 

♥ Heeft je kindje een allergie? Geen probleem geef het door bij de boeking. 

♥ Een smash is ook heel leuk als je kindje 2 of 3 jaar oud wordt.

Of als hij of zij gewoon gek is van taart!

De fotoshoot voor je kindje die je niet mag missen!!

Wat is een cakesmash?

Een cakesmash is de “hype” die overgewaaid is uit America naar Nederland. De naam letterlijk vertaald is plet de taart. Kinderen mogen dus losgaan en lekker in de taart graaien, erop meppen en zich helemaal onder smeren!! Er is geen leukere manier te bedenken om de eerste verjaardag van je kindje te vieren! De laatste jaren zie je meer varianten komen op de “klassieke” smash the cake. Zo kun je ook kiezen voor fruit, donuts of koekjes. Je kunt het zo gek niet bedenken. Heb je zelf een uniek idee? Deel hem en wie weet kunnen wij hem samen werkelijk maken voor je kindje. 

Reviews

"Chantal was zo ontzettend lief voor Lois. Wat een geduld en wat een relaxte sfeer! Ook toen Lois het zat was bleef ze rustig en nam ze daar de tijd voor. Prachtige foto’s, super contact en zo enthousiast. Dikke aanrader!!!!"
Michelle & Lois

HI, IK BEN

Chantal ter Reehorst

 

Mama van drie prachtige en ondernemende kids, een perfectionist, betrokken, vriendelijk, altijd in voor een praatje, creatief met een passie voor fotografie om voor jou en je gezin even de tijd stil te zetten. Geen reportage is hetzelfde, iedereen is uniek en verdiend deze aandacht bij mij.

 

♥ Capture your memories ♥

Plan een smash en splash

Helemaal enthousiast geworden en geïnteresseerd in een cakesmash voor je kleintje? Vul snel het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Natuurlijk mag je ook altijd bellen of appen als je dit fijner vindt. Wil je eerst nog meer zien? Neem dan snel een kijkje in mijn portfolio en laat je overtuigen. Dan zet ik de koffie klaar in mijn studio aan de zonnebaan in Utrecht en gaan we er een feestje van maken!

error: Do not copy - Copyright Chantal ter Reehorst Fotografie - Do not copy